Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 2.0-beta
    • Fix Version/s: 1.8.0
    • Component/s: tools
    • Security Level: Public
    • Labels:
      None

      Description

      This says it worked:

      [perry@Membase1 ~]$ /opt/couchbase/bin/membase node-init -c localhost:8091 --node-init-data-path=/tmp
      SUCCESS: init localhost

      But the path was not set properly

      No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

        Activity

        Hide
        perry Perry Krug added a comment -

        This actually does work. The problem above was that the command returned success even though there was no username/password supplied (if I recall correctly).

        I'm marking this as can't reproduce since there are other bugs open to make the CLI more user-friendly.

        Show
        perry Perry Krug added a comment - This actually does work. The problem above was that the command returned success even though there was no username/password supplied (if I recall correctly). I'm marking this as can't reproduce since there are other bugs open to make the CLI more user-friendly.

          People

          • Assignee:
            bcui Bin Cui
            Reporter:
            perry Perry Krug
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Gerrit Reviews

              There are no open Gerrit changes