Uploaded image for project: 'Couchbase .NET client library'
  1. Couchbase .NET client library
  2. NCBC-2166

Authentication Errors after adding nodes to cluster

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • None
    • 3.0.0
    • library
    • None
    • 1

    Description

      When my cluster has just a single node (a data node in this case), I can authenticate just fine, and get the travel-sample bucket on that node. Going through the rubric, I added a node with everything but data services: and now the same code, bootstrapping to the data node, gives me AuthenticationErrors when getting the bucket. Authenticating on the query node does the same thing.  If I remove the node, going back to the initial data-only node, the AuthenticationError goes away.  Odd.

       

      However, if I have data on both nodes, I can authenticate from either 

      Adding another node to the previous, but without a data service, and I again cannot authenticate when bootstrapping to any of the nodes.

      Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

        Activity

          There are no comments yet on this issue.

          People

            jmorris Jeff Morris
            david.kelly David Kelly
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Gerrit Reviews

                There are no open Gerrit changes

                PagerDuty